පොල් පුඩ්ං (coconut pudding) - 1 ක්රමය
අවශ්ය ද්රව්ය
- කපාපු පොල් (ඩෙසිකට් කළ පොල්) ග්රෑම් 250 යි
- සීනි ග්රෑම් 250 යි
- කලරින් බිංදු කිපයක් (ඔබ කැමති පාට තොරා ගන්න)
- වැනිලා ස්වල්පයක්
- කිරි මිලිලිටර් 250 යි
- බිත්තර 2 යි
සාදන ක්රමය
- කිරි හා සීනි බදුනකට දමා උණු කර ගන්න.
- ඉන්පසු බිත්තර කහ මද වෙන් කරගෙන වෙනම එය ගසා ගන්න.
- ඉන්පසු එය කිරි බදුනට දමන්න.
- ඩෙසිකට් පොල් ද එම බදුනටම දමන්න.
- වැනිලා හා කලරින් බිංදු කිපය ද මිශ්ර කරන්න.
- බටර් ගා ගත් තැටියකට එම සාදා ගත් මිශ්රණය දමා සෙන්ට්ග්රේඩ් අංශක 180 ක උෂ්ණත්වයක් යටතේ මිනිත්තු 45 ක් පමණ බේක් කර ගන්න.
No comments:
Post a Comment