කොස් මුරුක්කු
අවශ්ය ද්රව්ය
- කොස් මදුලු 25ක් පමණ
- පොල්තෙල් බෝතල් 1/4 යි
- සීනි ස්වල්පයක්
- ලුණු ස්වල්පයක්
- කහ ස්වල්පයක්
සාදන ක්රමය
- කොස් මදුලු ඇට ඉවත් කර තීරු කපා ගන්න.
- කොස් මදුලු තීරු කහ සහ ලුණුවල දවටා ගැඹුරු තෙලෙහි ලා රන්වන් පාටට බැදගන්න.
- තෙල් බේරා ගන්න.
- සීනි සාස්පානක දමා පැණි වන තුරු පත් ගාගෙන ඊට බැදපු කොස් එකතු කර හොදින් මිශ්රකර ටික වේලාවකින් ලිපෙන් බා ගන්න.
No comments:
Post a Comment