Search This Blog

Sunday, November 3, 2019

රුලං බිස්කට්

රුලං බිස්කට්


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 
  • පාන්පිටි ග්‍රෑම් 125 ක්
  • රුලං ග්‍රෑම් 125 ක්
  • මාජරින් ග්‍රෑම් 125 ක්
  • සීනි ග්‍රෑම් 125 ක්
  • බිත්තර 1 ක්
සාදන ක්‍රමය
  • පාන්පිටි, රුලං පිටි සමග මිශ්‍රකර හලා ගන්න.
  • මාජරින් සහ සීනි බදුනකට දමා හොදින් ක්‍රීම් කරන්න.
  • එයට බිත්තර එකතු කරන්න.
  • ඉහත සදා ගත් මිශ්‍රණයට පිටි හා රුලං මිශ්‍ර කර ගන්න.
  • තැටියක් ගෙන එහි මාජරින් තවරා මිශ්‍රණය තුනීකර සෙන්ටිග්‍රේඩ් 200 ක උෂ්ණත්වයකින් විනාඩි 15 ක් පමණ බේක් කර ගන්න.
  • කැමති හැඩයකට කපා ගන්න.


No comments:

Post a Comment

සව් කිරි

සව් කිරි   අවශ්‍ය දුව්‍ය සව් ඇට මේස හැදි 4 යි පොල් කිරි කෝප්ප 2 යි සීනි මේස හැදි 3 යි වියළි මිදි මේස හැදි 1 1/2 යි ලුණු ස්වල්...