රුලං බිස්කට්
අවශ්ය ද්රව්ය
- පාන්පිටි ග්රෑම් 125 ක්
- රුලං ග්රෑම් 125 ක්
- මාජරින් ග්රෑම් 125 ක්
- සීනි ග්රෑම් 125 ක්
- බිත්තර 1 ක්
සාදන ක්රමය
- පාන්පිටි, රුලං පිටි සමග මිශ්රකර හලා ගන්න.
- මාජරින් සහ සීනි බදුනකට දමා හොදින් ක්රීම් කරන්න.
- එයට බිත්තර එකතු කරන්න.
- ඉහත සදා ගත් මිශ්රණයට පිටි හා රුලං මිශ්ර කර ගන්න.
- තැටියක් ගෙන එහි මාජරින් තවරා මිශ්රණය තුනීකර සෙන්ටිග්රේඩ් 200 ක උෂ්ණත්වයකින් විනාඩි 15 ක් පමණ බේක් කර ගන්න.
- කැමති හැඩයකට කපා ගන්න.
No comments:
Post a Comment