පොළොස් සම්බෝල
අවශ්ය ද්රව්ය
- කුඩා පොළොස් ගෙඩි 1 යි
- පොල් අඩලයක පොල්
- රතු ලුනු, අමු මිරිස්, උම්බලකඩ, ලුණු හා දෙහි (අවශ්ය පමණ)
සාදන ක්රමය
- පොළොස් ගෙඩියේ පොතුහැර වහල්ල ඉවත්කර පෙති කපා වතුර බදුනකට දමන්න.
- ඉන්පසු සෝදා තම්බා ගන්න.
- තම්බාගත් පොළොස් කැබලි පොඩිකර ගන්න.
- එයට ගාගත් පොල් සමග ලියාගත් අමු මිරිස්,රතු ලුනු, උම්බලකඩ කුඩු, ලුණු හා දෙහි යුෂ ද එක්කර ගන්න.
No comments:
Post a Comment