පැණි දැමු දෙල්
අවශ්ය ද්රව්ය
- දෙල් ගෙඩි 1 යි
- තෙල්
- සීනි
- ලුණු හා කහ
සාදන ක්රමය
- තුනියට කපා ගත් දෙල් පෙති කහ හා ලුණු වතුරේ දමා මද වේලාවක් තබන්න.
- තෙල් බදුනක් ළිප තබා රත් වු පසු එයට දෙල් කැබලි දමා රන්වන් පැහැ වනතෙක් බැද ගන්න.
- මෙසේ බැදගත් දෙල් පපඩම් ලෙස ගත හැකියි.
- නැත්නම් සීනිවල දවටා මුරුක්කු ලෙස කෑමට ගැනීමටත් පුලුවන්.
No comments:
Post a Comment