යෝගට්
අවශ්ය ද්රව්ය
- එළකිරි ලීටර් 06 යි
- පිටිකිරි තේ හැදි 08 යි
- සීනි ග්රෑම් 500 යි
- ජෙලටීන් ග්රෑම් 50 යි
- යෝගට් කෝප්ප 01 යි
- එග් යෙලෝ
- වැනිලා
- ස්ටෝබෙරි හා මිදි
සාදන ක්රමය
- එළකිරි, පිටිකිරි,සීනි හෝදින් දියකර ලිප තබා සෙන්ටිග්රේට් අංශක 48 දක්වා උණු කරන්න.
- ඒ අතර ජෙලටීන් උණුවතුරට මිශ්රකොට එය ඉහත මිශ්රණයට දමා කැටි ගැසෙන්නට නොදී හැදි ගාමින් කලතන්න.
- ඉන්පසු මිශ්රණය ලිපෙන් බා එයට එග්යෙලෝ, වැනිලා, මිදි, ස්ටෝබෙරි ආදිය දමා සෙන්ටිග්රේට් අංශක 40 ක උණුසුම අඩු වු පසුව යෝගට් කෝප්පය මිශ්ර කර ගන්න.
- ඉන්පසුව කෝප්පවලට දමා නිවෙන්නට හරින්න.
No comments:
Post a Comment