ලැවරියා
අවශ්ය ද්රව්ය
- සූරාගත් හකුරු හෝ සීනි ග්රෑම් 200 යි
- පොල් බෑයක පොල්
- එනසාල් කරල් 2 යි
- ලුණු අවශ්ය පමණ
- ඉදි ආප්ප සදහා අවශ්ය පිටි මිශ්රණය
සාදන ක්රමය
- හකුරු හෝ සීනි, පොල්, එනසාල්, ලුණු යන මේ සියල්ල දමා පොල් පැණි සාදා ගන්න.
- ඉන් පසු ඉදි ආප්ප මිශ්රණය සාදා ගෙන ඉදිආප්ප වංගෙඩියකින් තෙල් තැවරූ කෙසෙල් කොළයක් මතට ඉදි ආප්ප වත්කර ගන්න.
- ඉන් පසු මැදට පැණි පොල් ටික බැගින් තබා කෙසෙල් කොළය උස්සා ඉදිආප්පය නවා අගිස්ස තදකර වණ්ඩුවේ තම්බා ගන්න.
No comments:
Post a Comment