කරවිල සම්බෝල
අවශ්ය ද්රව්ය
- කරවිල ග්රෑම් 250 යි
- අමු මිරිස් කරල් 2 යි
- රතුලුනු ගෙඩි 10 යි
- තක්කාලි ගෙඩි 1 යි
- කරපිංචා ඉත්තක්
- සුදුලුනු බික් 2 යි
- දෙහි යුෂ හා ලුණු
- තෙල්
සාදන ක්රමය
- කරවිල සිහින්ව පෙති කපා ලුණු දියට දමන්න.
- මද වෙලාවකින් සෝදා මිරිකා ගන්න.
- ඉන්පසු තෙලෙන් රන්වන් පැහැවනතෙක් බැද ගන්න.
- අනිකුත් දෑ සිහින්ව ලියාතෙල් බේරුණු කරවිලවලට මිශ්ර කරන්න.
- දෙහි යුෂ හා ලුණු ද යොදා කලවම් කර ගන්න.
No comments:
Post a Comment