ගස්ලබු ටොෆි
අවශ්ය ද්රව්ය
- බාගෙට ඉදුණු ගස්ලබු, පොතු හැර සෝදා ශුද්ධ කර සුරාගත් ග්රෑමි 500ක්
- සීනි ග්රෑමි 500ක්
- රටකජු පියළි කර ග්රෑමි 50ක්
- කරදමුංගු, කරාබුනැටි කුඩු තේ හැදි 1/4ක්
සාදන ක්රමය
- බදුනක් ගෙන සීනි, ගස්ලබු එකට දමා මිශ්රකර මදගින්නේ පිසින්න.
- සීනි දියවි උකුවන පදමට එනවිට ප්රවෙිශමෙන් හැදි ගාන්න.
- මිශ්රණය බෝලයක් ආකාරයට ගල් ගැසි එන විට රටකජු, කරදමුංගු, කරාබුනැටි කුඩු හා ලුණු ස්වල්පයක් බැගින් එකතු කර හැදි ගා මිශ්රණය බටර් ගා ගත් තැටියකට දමා කෑලි කපා ගන්න.
No comments:
Post a Comment