කිරි පුඩ්ං
අවශ්ය ද්රව්ය
- සීනි ග්රෑම් 100 යි
- ටින්කිරි 1/2 යි
- බිත්තර 5 යි
- මුද්දරප්පලම්, කජු මද සහ වැනිලා ස්වල්පයක්
- බටර් ස්වල්පයක්
සාදන ක්රමය
- ටින්කිරි උණු වතුර පයින්ට් එකක දියකර ගන්න.
- සාදාගත් ටින්කිරි ද්රාවණයට සීනි සහ හොදින් ගසාගත් බිත්තර ද වැනිලා ද මුද්දරප්පලම් ද එකතු කර හොදින් ගසා ගන්න.
- සුදුසු භාජනයක බටර් තවරා ඊට මිශ්රණය දමා ඊට කුඩුකර ගත් කජු මද උඩින් ඉසින්න.
- සුදුසු රෙදි කඩකින් භාජනයේ කට වසා පැයක් පමණ හුමාලයෙන් තම්බා ගන්න.
No comments:
Post a Comment