හත්මාලුව
අවශ්ය ද්රව්ය
- වම්බටු, අලු කෙසෙල්, ගෝවා, බණ්ඩක්කා, කජු, බෝංචි, ග්රීන්පීස්
- රතුලුනු ගෙඩි කිපයක්
- සුදුලුනු බීක් 3 යි
- රම්පෙ, කරපිංචා
- උලුහාල් ස්වල්පයක්
- මිටිකිරි හා දියකිරි වෙනම තබාගන්න
- කහ කුඩු ස්වල්පයක්
- තුනපහ කුඩු, මිරිස් කුඩු
- ලුණු
සාදන ක්රමය
- එළවලු වර්ග හතෙන්ම සම සමව ගන්න.
- පිරිසිදු කරගත් පසු කැමති හැඩයකට කපා ගන්න.
- උලුහාල්, රම්පෙ, කරපිංචා, රතුලුනු, සුදුලුනු, කහ කුඩු, තුනපහ කුඩු හා මිරිස් කුඩු දිය කිරට එක් කරන්න.
- එළවලු ද දමා ලිප තබන්න.
- ඉදුණු පසු දියකිරි හිදිගෙන යනවිට මිටිකිරි හා ලුණු එක් කරන්න.
No comments:
Post a Comment