ජුජුබ්ස්
අවශ්ය ද්රව්ය
- සීනි කිලෝ 1 යි
- වතුර මිලි ලීටර් 500 යි
- ජෙලටින් ග්රෑම් 200 යි
- උණු වතුර මිලි ලීටර් 100 යි
- අයිසිං අවශ්ය පමණ
සාදන ක්රමය
- සීනි හා වතුර හොදින් කලවම් කර උණු කරන්න.
- පත් පැණි තරමට උණු වුවාට පසු හැන්දකට ගෙන එයට පිඹින විට නූල් මෙන් විහිදේ.
- මෙය ලිපෙන් බා විනාඩියක් පමණ තියන්න.
- ජෙලටින් වතුරේ දියකර පෙරාගෙන ඉහත උණු සීනි දියරයට කලවම් කරන්න.
- තැටියකට දමා ශිතකරණයේ හෝ එළියේ පැයක් පමණ තැබු විට ඝන වේ.
- පසුව ඔබට අවශ්ය හැඩයකට කපා ගන්න.
- එම ජුජුබ්ස් කැබලි අයිසිං සීනි හෝ කෝන් පිටිවල පෙරලා ගන්න.
No comments:
Post a Comment