ගජුර් - සීනි මුරුක්කු
අවශ්ය ද්රව්ය
- පාන් පිටි ග්රෑම් 250 යි
- පොල්තෙල් අවශ්ය පමණ
- සීනි ග්රෑම් 250 යි
- පදමට ලුණු
- වතුර ස්වල්පයක්
සාදන ක්රමය
- භාජනයකට පිටි හලාගෙන ඊට ලුණු සහ වතුර ද එකතුකර අනාගන්න.
- පිටි අතේ නොඇලෙන පදමට අනාගත් පසු ලෑල්ලකට ගෙන බෝතලයකින් තුනීකර ගන්න.
- දැන් හතරැස් කොටු හැඩයට කපා ගන්න.
- මේ කොටු තෙලේ බැදගන්න.
- සීනි උණුකර පත් පැණි පදමට එනවිට බැදගත් කැබලි ඊට එකතු කර කලවම් කර ගන්න.
No comments:
Post a Comment