Search This Blog

Monday, October 28, 2019

biscuit pudding (බිස්කට් පුඩිං)

බිස්කට් පුඩිං


අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය 
  • මාරි බිස්කට් ග්‍රෑම් 300 යි
  • අයිසින් ෂුගර් 
  • ඇස්ට්‍රා ග්‍රෑම් 250 යි
  • කිරි පිටි හැදි 6 යි
  • චොකලට් පවුඩර්
සාදන ක්‍රමය
  • අයිසින් ෂුගර්, චොකලට් පවුඩර්, බටර් දමා හොදින් මිශ්‍ර කර ගන්න.
  • කිරි මෙිස හැදි 6 උණුවතුරෙන් දිය කරන්න.
  • ඉන් පසු මාරි බිස්කට් කිරි දමා පොගවා ගන්න.
  • පුඩිං අසුරන භාජනය හොදින් සෝදා එයට අයිසිං ෂුගර් සහිත මිශ්‍රණය දමන්න.
  • ඉන්පසු පොගවා ගත් බිස්කට් අසුරන්න. ඉන්පසු මිශ්‍රණය අසුරන්න මේ අකාරයට භාජනය පිරෙන තුරු අසුරන්න.
  • ඉන්පසු  ශිතකරණයේ තබන්න.  


No comments:

Post a Comment

සව් කිරි

සව් කිරි   අවශ්‍ය දුව්‍ය සව් ඇට මේස හැදි 4 යි පොල් කිරි කෝප්ප 2 යි සීනි මේස හැදි 3 යි වියළි මිදි මේස හැදි 1 1/2 යි ලුණු ස්වල්...