බිස්කට් පුඩිං
අවශ්ය ද්රව්ය
- මාරි බිස්කට් ග්රෑම් 300 යි
- අයිසින් ෂුගර්
- ඇස්ට්රා ග්රෑම් 250 යි
- කිරි පිටි හැදි 6 යි
- චොකලට් පවුඩර්
සාදන ක්රමය
- අයිසින් ෂුගර්, චොකලට් පවුඩර්, බටර් දමා හොදින් මිශ්ර කර ගන්න.
- කිරි මෙිස හැදි 6 උණුවතුරෙන් දිය කරන්න.
- ඉන් පසු මාරි බිස්කට් කිරි දමා පොගවා ගන්න.
- පුඩිං අසුරන භාජනය හොදින් සෝදා එයට අයිසිං ෂුගර් සහිත මිශ්රණය දමන්න.
- ඉන්පසු පොගවා ගත් බිස්කට් අසුරන්න. ඉන්පසු මිශ්රණය අසුරන්න මේ අකාරයට භාජනය පිරෙන තුරු අසුරන්න.
- ඉන්පසු ශිතකරණයේ තබන්න.
No comments:
Post a Comment